Εξοπλισμός Θεραπευτικό Laser Irradia

Η συσκευή Mid Laser 2,5 είναι το τελειότερο compact μοντέλο, της Σουηδικής κατασκευαστικής εταιρίας ιατρικών συστημάτων laser Irradia, η οποία από το έτος 1986 παράγει μαζικά σε πολύ μικρές διαστάσεις, ισχυρά ιατρικά συστήματα laser για θεραπευτική χρήση.

Το πιο μεγάλο πλεονέκτημα όμως σε σύγκριση με τα κοινά συστήματα laser είναι το εξής: Τα περισσότερα lasers που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά υστερούν, λόγω του ότι η μέση ένταση εξόδου ποικίλει ή είναι ασταθής, σε σχέση με τη συχνότητα και τους επαναληπτικούς παλμούς, πράγμα το οποίο μας δυσκολεύει στο να προσδιορίσουμε επακριβώς τη θεραπευτική δόση που πρέπει να δώσουμε στον ασθενή μας. Στη δική μας όμως περίπτωση, η συσκευή laser της Irradia την οποία χρησιμοποιούμε, μέσω μιας «μοναδικής κατασκευαστικής πατέντας» αποδίδει σταθερή μέση ένταση εξόδου ανεξαρτήτως συχνότητας. Αυτό σημαίνει στην πράξη για τον χρήστη ότι μπορεί να προσδιορίσει εύκολα τη θεραπευτική δόση ενέργειας σε μια θεραπεία, 

Tα laser που έχουν μικρότερη ισχύ από τα χειρουργικά (milli watt), και χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς, προκαλούν φωτοχημικές αντιδράσεις/ βιολογικές αντιδράσεις, μέσω της απορρόφησης των ακτίνων laser από τους ιστούς. Αυτά τα laser δεν έχουν θερμική αντίδραση και είναι απολύτως ασφαλή.

Δηλαδή με το Laser διεγείρουμε βιολογικά την κυτταρική λειτουργία. Αυτά τα laser τα ονομάζουμε ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ - ΒΙΟ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΑ ή ΧΑΜΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ.

θεραπευτικό laser
Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την εφαρμογή των ακτίνων laser οφείλονται κυρίως:
  • Στην πρωτογενή αναλγητική και δευτερογενή σπασμολυτική επίδραση στην πάσχουσα περιοχή.
  • Στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην πάσχουσα περιοχή.
  • Στην αντιφλεγμονώδη και αποιδηματώδη επίδραση στην πάσχουσα περιοχή.
  • Στο ανοσοποιητικό σύστημα. Δραστηριοποίηση και τόνωση των ανοσολογικών μηχανισμών και αύξηση παραγωγής αντισωμάτων D.N.A - R.N.A.
  • Αύξηση του κυτταρικού μεταβολισμού, απομάκρυνση τοξινών, διοξειδίου του άνθρακα και αλλων άχρηστων προϊόντων. Δραστηριοποίηση των ηλεκτρολυτικών ανταλλαγών του κυτταρικού πρωτοπλάσματος. Χαλάρωση μυϊκών σπασμών.
  • Στην αναγέννηση και ανάπλαση των κυττάρων της πάσχουσας περιοχή.

Η θεραπεία Laser είναι μια πρωτοποριακή θεραπευτική μέθοδος με εφαρμογή σε ποικίλες διαταραχές. Η θεραπεία είναι μη οδυνηρή, μη επεμβατική, δεν εκπέμπει ιοντίζουσες ακτινοβολίες με καρκινογόνο δυναμικό και δεν έχει καθόλου παρενέργειες.

Άμεση Επικοινωνία

Δευ - Κυρ: 09:00 - 23:00

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.